Personvernerklæring

Skulpturstopp er et prosjekt i regi av Sparebankstiftelsen DNB. Vennligst se www.sparebankstiftelsen.no/no/personvernerklaering

Informasjonskapsler
Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på vår hjemmeside. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som blir lagret i din nettleser. Med informasjonskapsler kan vi registrere hvordan du bruker skulpturstopp.no, og vi kan løpende forbedre nettsidene, slik at de blir enklere og bedre å bruke. I innstillingene til din nettleser kan du både skru av og slette informasjonskapsler.

Her er en oversikt over hvilke informasjonskapsler vi bruker på skulpturstopp.no:

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics til å måle antall besøk på nettsidene våre. Dette hjelper oss i arbeidet med å lage en spennende og relevant nettside for våre besøkende.

Squarespace
skulpturstopp.no er laget med publiseringsløsningen Squarespace. Squarespace samler informasjon om besøk på nettsidene våre. Dette hjelper oss i arbeidet med å lage en spennende og relevant nettside for våre besøkende.

Facebook
Facebook Pixel brukes for å måle trafikk og respons fra markedskampanjer. All informasjon som hentes vil kun benyttes internt til analyseformål, og vi deler ikke data med tredjepart. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren personlig.

Vimeo
Vimeo lagrer informasjon om videovisninger på skulpturstopp.no og på vimeo.com.

Informasjon om våre følgere på sosiale medier
Sparebankstiftelsen DNB benytter sosiale medier som Facebook, Instagram, osv. Vi får informasjon om dine besøk fra Facebook. Facebook benytter informasjonskapsler og samler dermed inn informasjon om trafikk og besøk. Dette er anonymisert informasjon.  

For mer informasjon om informasjonskapsler se www.sparebankstiftelsen.no/no/personvernerklaering.

Kontakt oss:
post@skulpturstopp.no